Se hela filmen: Agent Orange och utarmat uran

OBSERVERA vänligen att filmen nedan är en lågupplöst web-anpassad kopia, och att kvaliteten och upplösningen på de filmer som säljs är mycket hög.

För att se hela filmen  KLICKA HÄR!

Agent Orange är ett av världens mest farliga miljögifter. Amerikanerna förnekade i 25 år att vietnameser som besprutats liksom amerikanska soldater, blivit dödligt sjuka – Än i dag är mer än en miljon vietnameser sjuka av Agent Orange som användes för att bespruta djungeln, så att amerikanerna kunde SE gerillasoldaterna. I dag har amerikanska myndigheterna medgivit att Agent Orange förorsaker 12 sjukdomar och en rad cancersjukdomar.

Detta är också en film om en annan Cover up: En film om GWI – den egendomliga sjukdomen som 360.000 amerikanska soldater fått efter första Golfkriget. Ett resultat av användningen av utarmat uran, en ammunition som också använts i Bosnien, Afghanistan och Irak 1991 och 2003. Basra har blivit hemsäte för allt för många monsterbabys, totalt deformerade av den giftiga metallen som ingår i de allierades ammunition.

För mer information:

http://www.nuclearpolicy.org/DUSymposium.html